juni 11, 2010 3

Oh happy day!

Av i Blandat

Men jisses vilken happy day det blev! Morgonmys på jobbet (=inte så mycket actual work) och sen lunch med storebror på Grill. Vi sprang dessutom på Nina, Karin och Linda så vi joinade dom och tryckte i oss grillat och bernaise.

Sen följde some intensive shopping, vi (Johan) har gjort ett par riktigt fynd…vi blev så trötta av allt fyndande så vi var tvungna att ta ett glas vin på NK (innan vi fortsatte vår shoppingsphree).

Fascinerande hur jag som bystander kan bli helt exalterad över shopping men det var helt magiskt idag. Johan kom hem med nya shorts från Ben Sherman, jeans från Tommy Hilfiger, kavaj/t-shirt/jeans från Weekday, scarf från Zara och jäkligt vassa sunbrills från RayBan *lycklig suck*. Jag lyckades dessutom skrämma en praktikant halvt från vettet när jag (efter att ha tjatat om vilka bågar som passar killar i tio minuter) droppar att jag kommer från huvudkontoret. Men han var faktiskt riktigt duktig våran intern.

Nu lite TV, surf, cola och Ben & Jerrys Halfbaked Icecream. Kram på er!

3 kommentarer till “Oh happy day!”

 1. Johan skriver:

  *host* en vis(s) syster har tydligen en hel del inflytande på sin bror när det kommer till ämnet shopping. Alltid lika roligt att hänga i den kungliga huvudstaden :)

 2. Mia skriver:

  Oj vad jag är avis på er. Ni verkar ha det såååå himla mysigt. Tänk på mej är ni snäll när ni tar ett glas vin, å förresten så gillar jag vitt!
  Sköt om er. Kramen

 3. Johan skriver:

  Stockholm is da shit Mia! Du borde för allt i världen följa med ner en helg du också :)

Skriv en kommentar