augusti 29, 2009 0

Weekend.

Av i Blandat

Spenderade fredagskvällen i Ninas soffa. Fick god mat, bubbel å godis, supermysigt! Vi han dessutom springa lite på stan efter jobbet och jag fick som vanligt någon slags psykos vid Mac Cosmetics, men dom hade fått in alldeles nya skuggor, jag kunde inte rå för det! Jag och le Puff har gjort massa roliga planer inför hösten så det känns som att 2009 kommer vara även fortsatt händelserikt.

Idag har jag sovit vääääldigt länge och sen gått på stan med MaChrillen. Äntligen hade dom fått in Casio-klockan på Urban Outfitters i silver så jag slog till på den, känns väldigt jag faktiskt. Totally superretro =)

casio

Sen handlade jag en klänning på H&M samt en kofta med axelvaddar, 80´s are back! And I like it! Den är puderrosa och jättefin till mitt vita hår. Ska fixa bilder så ni får se. På vägen hem passade jag på att säga hej till mina friends på Åhléns och handla blekmedel till håret. Fick massa roliga givaways av Chiman, bland annat en hudvårdsserie från Lancome som ska vara superbra, kommer bli så fräsch så (och rynkfri).

lancome

Nu sitter jag i soffan och äter wasabinötter och tittar på Ice Age 3, mysigt. Tittade förresten på Carin Westers stövlar på PUB och jag började nästan må lite dåligt, dom är SÅ fina och SÅ jag. Tyvärr är dom ju även SÅ dyra, men tusiken vad grymt det hade vart att trippa runt i dem i vinter.

Annars är det bra, har helt galet mycket på jobbet men det är rätt skönt. Vi hade vinlotteri i fredags och nu på onsdag ska jag få följa med till en herrgård för lite möten (och god mat).  Näe nu är det dags för lite chokladfromage tror jag, trevlig lördag på er allesammans!

Skriv en kommentar