april 4, 2010 0

so you´re like jerseyguys?

Av i New York

Vi är bakis, fruktansvärt bubbelbakis. Vi spenderade kvällen (och hela natten) på the Hudson Hotel och det var underbart! Personalen var fantastisk och det tog bara ett par minuter innan vi var seated med en kyld flaska bubbel framför oss. Musiken var grym, lokalen var from heaven och människorna väldigt, väldigt american.

Bredvid oss satt ett ganska stort grabbgäng, riktiga collegekillar som beställde in helrör och förde ganska mycket liv. Det tog ett tag men tillslut vågade en av killarna sig över till vårt bord, bara för att bli brutalt verbally abused av Nina. Jäpp, Nina mobbade den stackars killen för att han var från New Jersey, hade fula skor, rynkor, well you name it. Och vad händer? Självklart did they come back for more.

Läser på Aftonbladet att bara under de första tre månaderna har över 500 thaifruar importerats till Sverge. Varför? Jo för att de är ”glada, gnäller inte och lagar god mat”. Kan det vara så att swedish men vill ha lite challenge tills det är dags att slå sig till ro, då ersätts vi illa kvickt med thai cousine, svensk husmanskost duger inte längre…Kanske vi kvinnor också ska börja importera thailändskor, om vi ändå inte kommer att hitta någon vettig svensk man så kan vi väl ha det näst bästa, någon som är glad, som inte gnäller och som lagar god mat. Give me a housekeeper!

Nu är det godis och ”Sagan om Ringen” som gäller, imorgon åker partyshoesen på igen. Förresten så handlar nog min import-irritation om att jag känner mig lite träffad, jag är ju trots allt inte alltid glad, jag gnäller en hel del och kan inte laga mat för fem öre.

Skriv en kommentar